مشاوره مدیریت
تجارب موجود در فرآیند توسعه اقتصادی در کشورهای توسعه یافته و نوپای اقتصادی نشان می دهد که توان مدیریت یکی از اهرم های قوی و محرک های اصلی توسعه است. نیاز به تقویت و تجهیز کادر مدیریت در صنایع و سازمان های ایرانی نیز بخوبی احساس می شود. صنایع و سازمان های ما نیازمند مدیرانی است که بتوانند با بهره گیری از آخرین دستاوردهای دانش مدیریت و تجارب کشورهای صنعتی و نیز در نظر گرفتن شرایط بومی، وظایف خویش را در مشاوره راهبری و مدیریت به ویژه در زمینه های برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی و کنترل، مدیریت منایع انسانی و بالاخره نوآوری و تحویل به نحوی موثرتر از گذشته انجام داده و راه را برای توسعه اقتصادی کشور هموار کنند.
مشاوره مدیریت (Management consulting) نوعی از خدمات مشاوره است که با هدف بهبود عملکرد مدیریتی، مورد استفاده سازمانها قرار میگیرد. مشاور مدیریت اغلب راههای بهبود کارایی سازمان را بررسی کرده و بهترین گزینه و راه حل را به مدیران ارشد پیشنهاد میکند. مشاور مدیریت به مدیران در حوزههای مختلفی چون افزایش سودآوری، کاهش هزینهها و افزایش درآمد، آنالیز فرایند، توسعه فناوری، مدیریت تغییر، تدوین استراتژی، توسعه محصولات یا روش استخدام و آموزش نیروی انسانی، مشاوره میدهد.
مدیریت عملکرد شامل فعالیتهایی است که رسیدن به اهداف به صورت مؤثر و مداوم و با شیوهای کارآمد را فراهم میکند، که میتواند بر عملکرد یک سازمان، کارمندان یا حتی روند تولید یک محصول یا خدمت رسانی یا خیلی موارد دیگر متمرکز شود. همچنین مدیریت عملکرد به عنوان فرایند مشاوره ، نظم دهی به منابع، سیستم و کارمندان سازمانها برای اهداف و اولویتهای استراتژیک هم شناخته میشود.
در چه حوزه هایی مشاوره مدیریت را انجام می دهیم؟
مشاوره مدیریت در حوزه های زیر، در گروه متخصصین زیر نظر دکتر حسین ولی عیدی قابل ارایه است:






چرا مشاوره مدیریت را ارائه می دهیم ؟
با وجود چالش های جهانی شدن، پیشرفت سریع در فناوری و رشد چشمگیر جمعیت، جای شگفتی نیست که ارزش خدمات مشاوره نزد کسب و کارهایی که در پی پیشی گرفتن از رقبا و تعالی مستمر خود هستند، ارتقاء یابد.
بانک جهانی بزرگترین مزیت استفاده از مشاوران را که دلیل چرایی افزایش استفاده از مشاور در کسبوکار است، “ایجاد ارزش افزوده” در کسبوکار عنوان می کند.
دلایل متعددی در استفاده از خدمات مشاوره مدیریت در سازمانها وجود دارد که برخی از مهم ترین آن ها عبارتند از:
• داشتن نگاه چند بعدی و برون سازمانی جهت شناسایی مشکلات
• کاتالیزور اعمال تغییرات در سازمانها و شرکتها
• قرار گرفتن در مرکزیت نظریهها و روشهای مدیریت و توسعهی حرفه مدیریت
برای کسب اطلاعات بیشتر، به بخش تماس با ما مراجعه نمایید.